DVTV nově jako magazín a ve videotéce UPC

Mediální dům Economia vydává ve středu 8. 6. 2016 tištěný magazín pod názvem DVTV. Magazín DVTV nabídne to nejlepší z rozhovorů Daniely Drtinové a Martina Veselovského s 20 ti vybranými osobnostmi, a to na více než 120 stranách. Zaobírá se nejaktuálnějšími tématy, která hýbou českou společností. Představí nejvýraznější osobnosti, jako jsou Zdeněk Svěrák, Leoš Mareš, Laco Déczi, Ondřej Vetchý, Milan Šteindler a další.

„Jsme rádi, že společně s týmem DVTV můžeme fanouškům projektu a našim čtenářům, divákům a uživatelům nabídnout při příležitosti druhých narozenin projektu DVTV další platformy pro konzumaci obsahu z dílny DVTV,“ komentuje vydání magazínu generální ředitel mediálního domu Economia Roman Latuske.

„Jsme moc rádi, že časopis vznikl v rekordně krátké době a že se nám ve spolupráci s mediálním domem Economia podařilo posunout DVTV zase o krok dál. Věříme, že se časopis DVTV bude našim divákům líbit a že i do budoucna se nám bude dařit stále nabízet víc DVTV,“ dodává Martin Veselovský.

Magazín DVTV  je k dispozici ve standardní prodejní síti za cenu 89 Kč.

Internetový projekt DVTV je nově přístupný také pro uživatele videotéky My Prime od UPC. Čtyřicítka nejsledovanějších videorozhovorů z letošního roku je k dispozici ve vysokém rozlišení a bez reklam na téměř 200 tisících set-top-boxech
a také v mobilní televizi Horizon Go. Nabídka videorozhovorů se bude postupně rozšiřovat a obměňovat o nová videa.