DVTV slaví opět úspěch v anketě Křišťálová lupa

Ve 12. ročníku ankety, kdy jsou oceňovány nejoblíbenější a nejzajímavější projekty a služby českého internetu, hlasovaly odborná porota a internetová veřejnost ve 14 kategoriích. Stejně jako v loňském roce ovládl publicistický videoprojekt DVTV hlasování Křišťálové lupy v kategoriích Cena popularity a Zpravodajství.

Moderátorský tým DVTV v současné chvíli tvoří Daniela Drtinová, Martin Veselovský a Emma Smetana. Start projektu DVTV se datuje k 27. 5. 2014. Od té doby jej mohou diváci sledovat exkluzivně na zpravodajském webu Aktuálně.cz, který patří do portfolia mediálního domu Economia. Celkově DVTV posbírala již sedm hlavních ocenění.

Pod hlavičkou DVTV vzniklo od května 2014 takřka 3000 rozhovorů, reportáží a živých přenosů. Počet zhlédnutých videí dosahuje již k hranici 90 milionů. Na Facebooku sleduje DVTV 170 tisíc fanoušků. Kromě webu je fanouškům k dispozici také mobilní aplikace pro platformy Android a iOS.