Economia posiluje svůj konferenční byznys

Team Economia Events povede nově Aleš Mohout, který přichází ze společnosti Top vision s.r.o., kde byl zodpovědný za organizaci odborných konferencí, marketingovou strategii, řízení produkčního týmu, mentoring a event management.
V nové roli bude nyní zodpovědný za řízení aktivit v oblasti konferenčního byznysu.

Cílem jeho a celého týmu Economia Events je rozvíjet strategii konferenčního byznysu a vyhledávat nové příležitosti
i témata pro realizaci eventů v rámci obchodních aktivit Economia, a.s.

Další změnou je spuštění nového konferenčního portálu www.events.economia.cz, který přináší uživatelům větší přehlednost, jednodušší způsob registrace s rozšířenou možností způsobů platby a v neposlední řadě také nový uživatelsky přívětivý design.

„Všechny změny podtrhují význam tohoto týmu pro mediální dům Economia. Spojení odborných konferencí či diskusních setkání s našimi tištěnými a digitálními tituly přináší velkou přidanou hodnotu. Projevuje se to i v zájmu o naše akce jak ze strany účastníků, tak i partnerů. Tento rostoucí trend chceme udržet i do budoucna,“ uvedl ředitel speciálních projektů Petr Orálek.

Mezi nejvýznamnější akce organizované týmem Economia Events ve druhé polovině roku patří konference Forum Media, Inovace v platebních kartách, Rodinné firmy či Bereme ženy na palubu a série panelových diskusí v regionech zaměřená na technické vzdělávání.