Facebook přijíždí do Prahy, poradí značkám s mobilním byznysem

Tradiční podzimní konference Forum Media se letos zaměří na vydělávání peněz přes mobilní telefony. Hlavní přednášky se ujmou zástupci Facebooku, největší sociální sítě na světě. Konferenci zahájí exkluzivní debata generálních ředitelů všech tří mobilních operátorů.

Pražské Kongresové centrum se 4. října na jeden den promění v klíčové místo českého mobilního byznysu. Na konferenci Forum Media představí přední řečníci možnosti mobilního obchodování, budování značek s využitím digitálních platforem a poradí s péčí o zákazníky prostřednictvím aplikací.

Klíčovými řečníky budou Rustam Zhigashyn a Igor Skokan ze středoevropské pobočky Facebooku. „Zaměříme se na možnosti Facebooku jako marketingového nástroje při zvyšování hodnoty značek v mobilním světě,“ popisuje své vystoupení Zhigashyn.

Unikátní bude také zahajovací debata, při které se poprvé po dlouhé době sejdou na jednom pódiu všichni tři ředitelé českých mobilních operátorů: Tomáš Budník (O2), Milan Vašina (T-Mobile) a Balesh Sharma (Vodafone). Řeč bude o expanzi operátorů do médií, budoucnosti sítí a možnostech mobilního marketingu.

Digitální zkušenosti představí značky jako Avast, YIT nebo Fortuna. Uslyšíme data od Seznamu nebo názornou případovou studii od Acomwaru. Ředitel největšího norského vydavatelského domu Verdens Gans Torry Pedersen se podělí o svůj pohled na to, co musí média dělat, aby obstála v digitální době.

V pořadí sedmnáctý ročník konference pořádá týdeník Marketing & Media v produkci Economia Events (konferenční divize mediálního domu Economia). Do konce prázdnin platí speciální cenová nabídka Early Bird  za včasné přihlášení. Podrobný program na webu www.forummedia.info.