Hospodářské noviny spouští on-line směnárnu

Hospodářské noviny na webu IHNED.cz nabízí novou službu pod názvem HN směna. S HN směnou lze uskutečňovat směnu peněz do více než třiceti měn a zahraniční platební styk za nejvýhodnějších podmínek na českém trhu. Každý zájemce o tuto novou službu se musí nejdříve registrovat na stránkách smena.ihned.cz. Vlastní směna peněz je již poté velice snadná a probíhá pouze ve třech krocích.

„Díky zkušenostem našeho partnera RoklenFx můžeme všem našim čtenářům a obchodním partnerům z řad malých
a středních podniků, korporacím i privátním klientům nabídnout vždy ten nejvýhodnější kurz pro směnu jejich prostředků,“
uvádí Roman Latuske, generální ředitel mediálního domu Economia, a dodává, „za směnu peněz a následnou platbu
na HN směna klient neplatí žádné poplatky za služby. Vše probíhá zcela transparentně a bezpečně.“

Výhody, které nabízí HN směna pro své klienty:

• nízké marže a kurzy velmi blízko tržnímu středu
  • transparentnost, vždy dopředu víte, za jakých podmínek směna probíhá
  • globální pokrytí, platby do více než 200 zemí
  • žádné poplatky za směnu a platbu
  • důvěra a bezpečnost, dohled České národní banky
  • přístup kdykoliv a kdekoliv, 24 hodin denně prostřednictvím smena.ihned.cz a na telefonu

„HN směna je první služba mimo mediální oblast pod značkou Hospodářské noviny a již brzy vám představíme další služby,“ uzavírá Roman Latuske, generální ředitel mediálního domu Economia.