Magazín Žena.cz s rekordní návštěvností

Webový magazín mediálního domu Economia Žena.cz hlásí za únor 2018 druhý nejvyšší počet zobrazených stránek za poslední dva roky. Růst zobrazených stránek i reálných uživatelů se mu daří držet.

Vstup do roku 2018 se magazínu Žena.cz velmi vydařil. Od začátku roku zaznamenává vzrůstající tendenci v počtu reálných uživatelů i zobrazených stránek, v únoru dokonce druhý nejvyšší počet zobrazených stránek za poslední dva roky. Meziměsíčně vzrostl dle NetMonitoru počet reálných uživatelů o 18 procent na 850 715 a počet zobrazených stránek o 28 procent na 19 315 055. Meziročně vzrostl počet RU o 14 a PV o devět procent.

Žena.cz je součástí jednoho z nejnavštěvovanějších webů v ČR – Aktuálně.cz, kde funguje jako lifestylová sekce celého webu. Klíčovými rubrikami jsou Móda, Krása, Vztahy, Zdraví a Rodina, přičemž největšímu zájmu se těší Zdraví a Rodina. Právě na základě zájmu čtenářek redakce plánuje posílení těchto rubrik, rozšíření o blogovou sekci a navázání spolupráce s influencery.

„Do budoucna dáme více prostoru čtenářkám a čtenářům ve formě blogů a zvýšíme množství atraktivního obsahu pro uživatele,“ komentuje budoucí změny produktová manažerka Žena.cz Lucie Bačíková.

Mediální dům Economia, a.s., je důležitým hráčem na poli on-line médií a digitalizace mediálního obsahu a významným vydavatelem ekonomického a odborného tisku. Economia provozuje úspěšné zpravodajské servery IHNED.cz a Aktuálně.cz, řadu tematických internetových titulů a služeb včetně freemailových portálů. Economia vydává deník Hospodářské noviny, týdeníky Ekonom a Respekt a několik odborných titulů.

T. +420 233 071 003
E. press@economia.cz