Měsíčník Moderní řízení prošel jednou z největších změn ve své historii

Jeden z nejzavedenějších odborných titulů na českém trhu, magazín Moderní řízení, vstupuje do třiapadesátého roku své existence ve zbrusu nové podobě. Tento B2B magazín mediálního domu Economia zaznamenal nejen změnu vizuálního zpracování, ale také rozšíření redakčního obsahu a nové rubriky.

Moderní řízení se zaměřuje na mapování nejnovějších trendů v oblasti řízení lidí a firem a rozvoji kariéry. Přináší inspirativní příběhy úspěšných manažerů a podniků, originální reportáže z byznysového prostředí, případové studie i tematické analýzy.

„V aktuálním vydání jsme se zaměřili na spokojenost zaměstnanců. Redakce se vydala do mnoha firem, vyzpovídala skvělé profesionály, oslovila také experty z různých oblastí a výsledkem je unikátní návod, jak na „štěstí“ na pracovišti,“ říká Vladimír Piskáček, ředitel redakcí mediálního domu Economia.

Čtenáři měsíčníku Moderní řízení jsou především zástupci středního a vyššího managementu, personální ředitelé, pracovníci poradenských a konzultačních společností a všichni ti, kterým záleží na jejich kariéře. 82 % současných čtenářů patří do užšího vedení firem.

Mediální dům Economia, a.s., je důležitým hráčem na poli on-line médií a digitalizace mediálního obsahu a významným vydavatelem ekonomického a odborného tisku. Economia provozuje úspěšné zpravodajské servery IHNED.cz a Aktuálně.cz, řadu tematických internetových titulů a služeb včetně freemailových portálů. Economia vydává deník Hospodářské noviny, týdeníky Ekonom a Respekt a několik odborných titulů včetně měsíčníků Logistika, Právní rádce a Business Spotlight.

Kontakt pro média:

press@economia.cz