newsroom! – aplikace plná zpráv

Mediální dům Economia spustil zcela novou aplikaci pro chytré mobilní telefony pod názvem newsroom!. Aplikace newsroom! přináší výběr těch nejlepších zpráv nejenom z mediálního domu Economia, ale také ze světa, sociálních sítí, videa  a fotografie. Pro čtenáře je aplikace zcela zdarma. Její ovládání je jednoduché, není třeba pro její používání nic nastavovat nebo se kamkoliv registrovat.

„Přinášíme všem čtenářům, kteří chtějí mít přehled o aktuálním dění, to nejdůležitější z celého světa, přehledně, stručně, kdykoliv a pohodlně až na mobilní telefon v jedné aplikaci,“ říká Roman Latuske, generální ředitel mediálního domu Economia.

„Pro inzertní klienty nabízí aplikace newsroom! také nové možnosti prezentace jejich produktů a služeb,“ informuje Jiří Vrbický, ředitel divize Prodej a marketing.

Počet zpráv, které může čtenář obdržet, je až dvanáct za hodinu a jejich délka je omezena 300 znaky. Aplikace newsroom! je k dispozici jak pro systém iOS, tak Android již nyní v příslušných elektronických obchodech pro jednotlivé systémy.

Stejný přehled zpráv, fotografie a videa nabízí také webová verze aplikace newsroom!, a to na ihned.cz a nebo ihned.news.