Páteční Hospodářské noviny vycházejí ve zbrusu nové podobě

Páteční Hospodářské noviny prošly výraznou proměnou. Hlavní změnou oproti běžnému vydání v průběhu týdne je rozsah témat a hloubka jejich zpracování, k výrazným úpravám došlo i v grafice novin. Nově pod značkou HN nabídnou čtenářům každý týden čtení na celý víkend.

Páteční HN potěší nejen moderní grafickou podobou, ale také originálními kresbami předních českých kreslířů. Autorem grafické úpravy novin včetně loga je artdirector mediálního domu Economia Jan Vyhnánek. Proměnou neprošla jen vizuální stránka, ale také ta obsahová. Obsah pátečního vydání klade důraz na zajímavou publicistiku, aktuální zahraniční zpravodajství, novinky z vědy, výzkumu a inovací i velké příběhy nejen z byznysového prostředí.

Špičková žurnalistika v podání hlavních osobností našeho newsroomu, témata rozebraná do hloubky a v souvislostech, nové formáty a žánry. To jsou základy, na kterých budujeme nové páteční HN. Po úspěšném relaunchi zpravodajského serveru Hospodářských novin, ke kterému došlo v lednu letošního roku, je proměna pátečního vydání HN další inovací, která má posílit celou rodinu Hospodářských novin,“ uvedl člen představenstva a ředitel redakcí Economia Vladimír Piskáček.

Nové HN vychází ve vyšším nákladu s podporou celorepublikové kampaně v TV, on-linu, tisku, outdooru a MHD velkých měst.

Mediální dům Economia, a. s., je důležitým hráčem na poli on-line médií a digitalizace mediálního obsahu a významným vydavatelem ekonomického a odborného tisku. Economia provozuje úspěšné zpravodajské servery IHNED.cz a Aktuálně.cz, řadu tematických internetových titulů a služeb včetně freemailových portálů. Economia vydává deník Hospodářské noviny, týdeníky Ekonom a Respekt a několik odborných titulů.

1. +420 233 071 003
  2. press@economia.cz