Slevový server Amplion.cz mění obchodní model

Slevový server Amplion.cz od 9. října 2015 změnil svůj obchodní model a ve spolupráci se skupinou NetBrokers Holding se transferuje na slevový agregátor.

„Naším cílem je rozšířit spektrum zajímavých nabídek pro naše zákazníky a zvýšit profitabilitu projektu. Se silným partnerem dokážeme skokově zvýšit počet nabídek a významně posílit oblast cestování a wellness, která je nejrychleji rostoucím segmentem,“ říká Roman Latuske, generální ředitel společnosti Economia, a.s.

Technologicky a procesně bude provoz serveru zajišťovat společnost Elephant Orchestra, s.r.o., ze skupiny NetBrokers Holding, a.s., která provozuje největší platformu slevových agregátorů v České republice.  „Jsme rádi, že můžeme ve spolupráci s mediálním domem Economia nabídnout návštěvníkům Amplion.cz každý den tisíce atraktivních nabídek v oblasti gastronomie, módy, stylu, zábavy, pobytů a podobně,“ dodává Dušan Šenkypl, CEO NetBrokers Holding.