Smlouvy na míru nově na Centrum.cz

Mediální dům Economia uvádí novou službu Zákony. Na webu zakony.centrum.cz si může každý uživatel sestavit smlouvu nebo jiný právní dokument na míru a snadno během pár minut v profesionální kvalitě a za výhodnou cenu.

Společně s partnerem Legito přinášíme další ze služeb, kterou nyní nabízíme našim čtenářům. Na jedné stránce tak budou mít k dispozici nejenom nejaktuálnější znění zákonů, ale i možnost vytvořit si okamžitě smluvní dokument dle zadání uživatele,“ říká generální ředitel mediálního domu Economia Roman Latuske.

Služba Zákony přináší několik desítek nejpoužívanějších vzorů smluv, a to jak v českém, tak i anglickém jazyce. Dále přehledy nejpoužívanějších zákonů a články na nejdůležitější témata a změny v zákonech. Vybrané smlouvy jsou přístupné zdarma. Ostatní za poplatek 149 Kč.

Služba Zákony vznikla ve spolupráci se společností Legito s.r.o., jejíchž servis využívají tisíce klientů v sedmi evropských zemích.