Soutěž Impuls Logistika zná své vítěze

V rámci oborové konference Zóna Logistika, kterou pořádá měsíčník Logistika a vydavatelství Economia, proběhlo také vyhlášení výsledků soutěže Impuls Logistika. Vítězové jediné otevřené soutěže v Česku o nejinovativnější logistický počin získají nejen zaslouženou pozornost, ale především mediální podporu nástupu svých projektů a produktů na trh.

Soutěž proběhla ve třech kategoriích: Top logistický projekt, Top logistický produkt – software a Top logistický produkt – hardware. Odborná porota hodnotila především inovativnost myšlenky, využití nových postupů, celkový přínos projektu pro firmu, návratnost investice, ale také ekologické aspekty.

KONEČNÉ POŘADÍ:

Top logistický produkt z oblasti softwaru:

3. místo: Jungheinrich (ČR) za Logistický interface

2. místo: Kvados za poslední etapu vývoje systému pro řízení skladů WMS myStock

1. místo: Logio za software pro design distribuční sítě Distribution Wizard

Top logistický produkt z oblasti hardwaru:

3. místo: Linde Material Handling ČR za zřízení velkého Centra pro repase vozíků2

2. místo: BITO skladovací technika CZ za kompaktní automatický vozík Leo Locative

1. místo: Toyota Material Handling CZ za AGV Autopilot RAE160 – první automatický retrak nasazený v ČR

Top logistický projekt:

3. místo: DoDo Czech za nové projekty osobní asistenční a kurýrní služby

2. místo: Marlenka International za automatický chlazený sklad a nasazení nového logistického softwaru

1. místo: Budějovický Budvar za nové logistické centrum s automatizovaným zakladačovým skladem a automatickou jednokolejnicovou dráhou, které je propojeno s výrobním areálem pomocí unikátního mostu

Mediální dům Economia, a.s., je důležitým hráčem na poli on-line médií a digitalizace mediálního obsahu a významným vydavatelem ekonomického a odborného tisku. Economia provozuje úspěšné zpravodajské servery IHNED.cz a Aktuálně.cz, řadu tematických internetových titulů a služeb včetně freemailových portálů. Economia vydává deník Hospodářské noviny, týdeníky Ekonom a Respekt a několik odborných titulů.

press@economia.cz

Logio