Studenta spustila nový mobile-friendly web

Magazín a web Studenta se v červnu 2017 staly základnou obsahové nabídky mediálního domu Economia pro mladou generaci. Projekt zacílený primárně na vysokoškolské studenty a moderní mladou generaci nyní přichází ve své on-line verzi s novou mobile-friendly podobou.

Koncem února byla spuštěna nová mobile-friendly podoba webu Studenta.cz, která lépe reaguje na potřeby mladé generace. Kromě denně publikovaného vlastního redakčního obsahu klade důraz na aktivitu na sociálních sítích a spolupráci s blogery a influencery.

Zaměření na multimediální obsah, vlastní videoobsah i nekonvenční seriály je zajímavé nejen pro cílovou skupinu mileniálů, ale také pro potenciální inzerenty, kterým web Studenta nabízí široké spektrum reklamních formátů. K nejzajímavějším patří jistě videoseriál #vyčníWAY, který nekonvenčním způsobem představí jejich firemní hodnoty, kulturu a především talenty široké mase mladých profesionálů a studentů.

Magazín Studenta vychází 6x ročně v nákladu 40 000 ks a dosahuje čtenosti 90 000 studentů. Distribuce probíhá v 80 univerzitních místech a kolejích po celé ČR. Web Studenta.cz má měsíčně z desktopu 30 000 a z mobilu 45 000 zobrazení a měsíční návštěvnost 55 000 RU.

Mediální dům Economia, a.s., je důležitým hráčem na poli on-line médií a digitalizace mediálního obsahu a významným vydavatelem ekonomického a odborného tisku. Economia provozuje úspěšné zpravodajské servery IHNED.cz a Aktuálně.cz, řadu tematických internetových titulů a služeb včetně freemailových portálů. Economia vydává deník Hospodářské noviny, týdeníky Ekonom a Respekt a několik odborných titulů.

T. +420 233 071 003
E. press@economia.cz