Žena.cz navazuje spolupráci s influencery a rozšiřuje obsah o blogovou sekci

Žena.cz z portfolia mediálního domu Economia navázala spolupráci s šesti českými blogery a blogerkami. V blízké době také plánuje vytvoření platformy pro blogovou sekci, a nadále tak rozšiřuje své aktivity s cílem uspokojit různorodé zájmy čtenářek i čtenářů.

Žena.cz chce nabídnout čtenářkám i čtenářům různorodý obsah a šestice blogerů a blogerek, se kterými navázala spolupráci, proto již v průběhu dubna začne připravovat nový obsah ve formě článků. V brzké době je naplánováno také rozšíření webu o platformu, díky které vznikne samostatná sekce blogů samotných čtenářů.

„Oslovili jsme kvůli pestrosti obsahu Žena.cz několik známých i méně známých českých blogerek a blogerů a jsem moc ráda, že jsme se s nimi domluvili na další spolupráci. Už od dubna se proto mohou čtenářky a čtenáři Žena.cz těšit na jejich zajímavé články. Rozšiřujeme tak díky tomu obsah webu i o témata, která pro nás dříve nebyla typická,“ komentuje změny Lucie Bačíková, produktová manažerka Žena.cz.

Žena.cz je nově součástí jednoho z nejnavštěvovanějších webů v ČR – Aktuálně.cz –, kde funguje jako lifestylová sekce. Klíčovými rubrikami jsou Móda, Krása, Vztahy, Zdraví a Rodina, přičemž největšímu zájmu se těší Zdraví a Rodina. Nyní je dle údajů z NetMonitoru počet reálných uživatelů 850 715 a počet zobrazených stránek 19 315 055. Návštěvnost webového portálu meziročně roste.

Mediální dům Economia, a.s., je důležitým hráčem na poli on-line médií a digitalizace mediálního obsahu a významným vydavatelem ekonomického a odborného tisku. Economia provozuje úspěšné zpravodajské servery IHNED.cz a Aktuálně.cz, řadu tematických internetových titulů a služeb včetně freemailových portálů. Economia vydává deník Hospodářské noviny, týdeníky Ekonom a Respekt a několik odborných titulů.

press@economia.cz